Ableton Live

  • Free $
  • Mac
  • Windows

Live er programvare for å lage musikalske ideer, gjøre dem om til ferdige sanger og til og med ta dem med på scenen.

Med to visninger - den klassiske Arrangement View, der musikalske ideer er lagt ut langs en tidslinje , og den unike Session View, hvor du kan improvisere og raskt eksperimentere med musikalske ideer - Live er en rask, morsom, intuitiv måte å lage musikk på.

Hva er nytt: Den siste versjonen av Live kommer med alt fra arbeidsflytforbedringer til lydforbedringer. Enklere er blitt fullstendig ombygd med et nytt grensesnitt, fordreining, skiver og nye analoge modellerte filtre, som også er lagt til Sampler, Operator og Autofilter. Forbedrede bølgeformer og målere gir deg et bedre blikk på detaljene i musikken din. Og en ny teknologi kalt Link fungerer under panseret, og lar deg øyeblikkelig spille i perfekt synkronisering med flere forekomster av Live så vel som et økende antall iOS-apper.

Opprett : Uansett hvordan du starter musikken din, tilbyr Live en arbeidsflyt som hjelper deg å komme i gang. Ta opp lyd eller MIDI fra hvilken som helst kilde. Bland og match løkker og prøver fra ethvert tempo. Arbeid med et stort utvalg av inkluderte lyder, instrumenter og effekter.

Fullfør: Live hjelper deg å komme deg fra en samling musikalske ideer til en ferdig sang. Med omfattende redigeringsarbeidsflyter, gode lydende EQ-er og kompressorer, flotte målere og bølgeformer, og raske, fleksible eksportalternativer, gir Live deg alt du trenger for å få gjort musikk.

Fremfør: Ta musikken din ut av studioet og inn på scenen, med Live kraftige ytelsesarbeidsflyter. Siden Live håndterer å holde alt i tide, kan du spille maskinvare- eller programvareinstrumenter, utløse løkker, behandle lyd fra andre musikere og fokusere på å lage musikk.

Kategori

Audio & Music Apps