Krita

  • Free $
  • Mac
  • Windows
  • Linux
  • PortableApps.com

Krita er en komplett kreativ skisse- og malingsapplikasjon med avanserte, kommersielle kvalitetsfunksjoner. Det er gratis, åpen kildekode og tilgjengelig på alle store stasjonære plattformer.

Brukergrensesnitt - Et intuitivt brukergrensesnitt som holder seg utenfor veien. Dockere og paneler kan flyttes og tilpasses for din spesifikke arbeidsflyt. Når du har konfigurert, kan du lagre det som ditt eget arbeidsområde. Du kan også lage dine egne snarveier for ofte brukte verktøy.

Pop-up palett - Velg fargen og penselen raskt ved å høyreklikke på lerretet.

Børstestabilisatorer - Har du en vaklende hånd? Legg en stabilisator i børsten din for å jevne den ut.

Børstemotorer - Tilpass børstene dine med 9 unike børstemotorer.

< p class = "jq_moreInfo"> Omsluttingsmodus - Det er enkelt å lage sømløse strukturer og mønstre nå. Trykk på 'W' -tasten mens du maler for å slå omviklingsmodus.

Ressursbehandling - Importer pensel- og teksturpakker fra andre artister for å utvide verktøyet ditt.

Laghåndtering - Krita kommer med vektor, filter, gruppe og fillag. Kombiner, bestill og flat lag for å holde deg organisert. Legg til fallskygger og andre enkle effekter ved bruk av visuelle stiler.

Fullfargestyring - Krita støtter full fargestyring gjennom LCMS for ICC og OpenColor IO for EXR, slik at du kan integrere Krita i din eksisterende fargestyringsrørledning.

Kategori

Photos & Graphics Apps