YUMI

  • Free $
  • Windows
  • PortableApps.com
  • Wine
  • WineBottler

YUMI (din Universal Multiboot Installer), er etterfølgeren til MultibootISOs. Den kan brukes til å lage en Multiboot USB Flash Drive som inneholder flere operativsystemer, antivirusverktøy, kloning av plater, diagnostiske verktøy og mer. I motsetning til MultiBootISO som brukte grub til å starte opp ISO-filer direkte fra USB, bruker YUMI syslinux for å starte opp ekstraherte distribusjoner lagret på USB-enheten, og går tilbake til å bruke grub til å starte flere ISO-filer fra USB, om nødvendig.

Bortsett fra noen få distribusjoner, er alle filene lagret i Multiboot-mappen, noe som gir en pent organisert Multiboot Drive som fremdeles kan brukes til andre lagringsformål.

YUMI var opprinnelig ment å bli brukt til å lagre og kjøre forskjellige "LIVE Linux" operativsystemer og verktøy fra USB. bruke YUMI for å installere Linux fra USB til en harddisk fungerer på noen, men ikke alle distribusjoner. (Jeg jobber med å adressere dette).

YUMI Multiboot Bootable USB Flash Drive Creation

YUMI fungerer omtrent som Universal USB Installer, bortsett fra at den kan brukes til å legge til mer enn en distribusjon for å kjøre Live fra tommelenheten. USB-startbare distribusjoner kan også avinstalleres med det samme verktøyet!

Kategori

OS & Utilities