OSMC

  • Free $
  • Apple TV
  • Raspberry Pi

OSMC (Open Source Media Center) er en gratis og åpen kildekodemediespiller som er basert på Linux og ble grunnlagt i 2014 som lar deg spille av media fra ditt lokale nettverk, tilknyttet lagring og Internett. OSMC er det ledende mediesenteret når det gjelder funksjonssett og fellesskap og er basert på Small Kodi icon Small Kodi icon Kodi-prosjekt.

OSMC er etterfølgeren til Small Raspbmc icon Small Raspbmc icon Raspbmc, og det er derfor det er en flott oppgradering:

* Forbedret oppdateringssystem - vi har gjort vårt oppdateringssystem mye mer pålitelig, samt gjort det mulig å planlegge og konfigurere oppdateringsatferd riktig.
* En raskere opplevelse: vi har bygget OSMC helt fra grunnen for å sikre at den er raskere og mer stabil enn Raspbmc noensinne var.
* En App Store: vår applikasjonsbutikk lar deg installere nye funksjoner og pakker direkte fra fjernkontrollen. Dette gjør OSMC-systemet ditt ekspansivt, men det betyr at vi ikke sender funksjoner folk kanskje ikke trenger. Dette sikrer at OSMC ikke blir oppblåst, men likevel får utvidet funksjonssettet.
* Det er en plattform: mange av dere har bedt om Raspbmc-opplevelsen på andre enheter. OSMC kjører allerede på en rekke forskjellige enheter, og innen slutten av året vil det kjøre på enda mer.

Det viktigste er at vi fremdeles støtter alle modeller av Raspberry Pi, så å komme i gang igjen er raskt og enkelt.

Kategori

Audio & Music Apps

OS & Utilities

Video & Movies Apps