Promegle

  • Freemium $
  • Windows
  • Windows S
  • Windows Phone

Promegle er en klient for Small Omegle icon Small Omegle icon Omegle, som er en flott måte å møte nye venner på. Det er en en-til-en-chat med en tilfeldig valgt fremmed. Chatter er helt anonyme, og du kan koble fra når du vil, selv om det heller ikke er noe som hindrer deg i å avsløre personlige detaljer hvis du velger å gjøre det. På den annen side kan du opprette profilen din og bli matchet med brukere av spesifikk alder, kjønn og beliggenhet. Med den nye multi-chat-funksjonen kan du chatte med flere fremmede samtidig! Det er mange fantastiske moduser der du kan spionere fremmede, delta i en diskusjon, avskjære kommunikasjonen og blande seg med dem! ...

FUNKSJONER:
? Fullt omegle-klient
Promegle er alt du trenger for å chatte med fremmede på Omegle. Vær anonym (eller ikke :) når du ønsker det) og få gode samtaler til å skje!

? Brukerprofiler
Lag din profil og finn perfekt matchede fremmede etter alder, kjønn, beliggenhet og vanlige liker.

? Ekstra moduser - Chat med mennesker over hele verden ved å bruke Country Chat eller til og med avskjære fremmedkommunikasjon i avskjermmodus!

? Bildedeling - Send chatpartnerbildene dine som du gjør på Snapchat - de vil bli slettet i løpet av sekunder!

? Ubegrenset tilpasning
Tilpass opplevelsen din med massevis av innstillinger og unike funksjoner som hurtigtaster, velkomstmeldinger og teksteffekter.

? Plattformfunksjoner - En vakker Live Tile vil varsle deg om uleste meldinger, så gjør også Push-varslene.

Kategori

Social & Communications Apps