SARDU

  • Free Personal $
  • Windows
  • Linux

SARDU (forkortelse av Shardana Antivirus Rescue Disk Utility) oppretter en multiboot alt-i-ett USB-stasjon, CD eller DVD gratis (personlig og ikke kommersiell bruk). Harddisker, eksterne harddisker og alle flyttbare medier støttes.
Den oppstartbare enheten kan inneholde omfattende samlinger av antivirus-rednings-CD, verktøy og populære live-distribusjoner av Linux. Windows PE kan også inkluderes, samt gjenopprettingsdisker og installere medier for Windows XP, Windows Vista, Windows Seven og Windows Eight.
Multiboot USB støtter og administrerer USB-pinne, pendrive, harddisker og alle flyttbare medier .. ..

Alt du trenger å gjøre er å laste ned de ønskede ISO-ene med det integrerte nedlastingsprogrammet og bruke SARDU for å legge dem til i multi-boot-menyen.

SARDU er ganske enkelt den beste løsningen for å kombinere alle oppstartbare ISO-er til en! Det kan igjen brennes til alle enheter og gjøre det oppstartbart (forutsatt at BIOS-en din støtter den). I utgangspunktet eliminerer dette behovet for å transportere massevis av forskjellige oppstartbare CD-er.

SARDU kan også brukes til å installere Windows XP, Vista, Seven og Windows Eight fra en USB Flash Drive, veldig praktisk når det ikke er noen optisk stasjon tilgjengelig.

Verktøyet er en Windows-basert Multiboot Creator som fusjonerer og gjør alle disse oppstartbare CD-ene til en USB eller DVD.

< p class = "jq_moreInfo" style = "margin-bottom: 5px;"> Er alt du trenger for feilsøking.

SARDU inkluderer noen få verktøy, men det er først og fremst et verktøy for å administrere all programvare i ISO-format du har lastet ned.
har flerspråklig støtte. Ved oppstart sjekker det systemspråket, og hvis det støttes av SARDU, blir språket automatisk valgt.

SARDUs meny er delt inn i fire kategorier: Antivirus, Utilities, Linux og PE, med knappene og avmerkingsboksene for individuell programvare.

Kategori

OS & Utilities

Security & Privacy Apps