Sketch

  • Free $
  • Mac

Sketch er et vektorbasert designverktøy for Mac med fokus på skjermdesign. Det brukes hovedsakelig av skjermdesignere som lager nettsteder, ikoner og brukergrensesnitt for stasjonære og mobile enheter. For nybegynnere og bransjefolk, gir Sketches kraftige og brukervennlige verktøy designere å fokusere på det de gjør best; design.

Fra begynnelsen ble Sketch skreddersydd for behovene til digitale designere, og den vises i hver fiber av appen. Siden den gang har Sketches popularitet og fan-base vært stadig økende, og er nå anerkjent, og det valgte designverktøyet for mange digitale selskaper og startups over hele verden.

Sketches funksjonalitet utvides takket være våre fantastiske tredjepartsutviklere som har laget mange plugins for å øke hastigheten på design arbeidsflyten. Sketch integreres også sømløst med mange prototyping- og samarbeidsapper.

Vi er opptatt av å introdusere den neste generasjonen designere til Sketch, ved å tilby pedagogiske rabatter på studenter, lærere og 50% akademiske institusjoner. Vi prøver også å hjelpe lag og selskaper å ta i bruk Sketch ved å tilby volumrabatter.

Skisse er tilgjengelig å kjøpe fra vår butikk for $ 99 USD som inkluderer ett års oppdateringer i kostnaden. Skisse krever macOS High Sierra (10.13.4) eller nyere.

Kategori

Development Apps and Software

Photos & Graphics Apps