WinToFlash

  • Freemium $
  • Windows

WinToFlash starter en veiviser som vil bidra til å gjøre USB-oppstartbar og trekke innholdet på en Windows-installasjons-CD eller DVD og forberede USB-stasjonen til å bli en erstatning for den optiske stasjonen. Det kan også gjøre dette med din LiveCD eller DOS.

WinToFlash hjelper deg med å lage oppstartbar USB og dra over innholdet i en Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7, Windows 8, Windows 10-installasjonsdisk og klargjør USB-stasjonen for å bli en erstatning for den optiske stasjonen. Dette handler om at du kan installere Windows fra flash-stasjon eller kort, HDD, etc. til datamaskinen eller netbook.

Og dette er ikke alt det kan gjøre. WinToFlash kan overføre live CD eller DVD til USB-kort som kan startes opp, for eksempel BartPE. Tross alt kan du slette USB-mediet og formatere det med Windows til daglig bruk.

Installer Windows fra oppstartbar USB på hvilken som helst enhet!

WinToFlash kan lage oppstartbar USB med hvilken som helst moderne Windows Desktop og Server-familie (fra XP til 10 beta) Setup Program, 32 eller 64 biter. Eventuelle utgaver kan brukes - Hjem, Profesjonell, Media Center, Ultimate osv.

Multiboot support

Hva med fem forskjellige Windows-versjoner, offline antivirus og gjenoppretting live-CD på en enkelt USB-stasjon? Ikke noe problem i det hele tatt! Nå kan du lage en multiboot USB med ubegrenset antall oppstartbare elementer på USB-stasjonen. WinToFlash Multiboot Manager vil støtte alle Windows fra Windows Vista til Windows 10 (ISO Image kreves). Opprettbar USB-oppretting for multibooter er tilgjengelig i kategorien Avansert modus.

Ulike bootloaders

Selvfølgelig , ikke mer GRUB4DOS hvis du trenger ikke-standard bootloader. WinToFlash kan installere det automatisk, bare velg GRUB på startlaster-siden, hvis standard ikke klarer å laste med PC-en.

UEFI Support

Hvis du eier en ny PC med moderne UEFI i stedet for BIOS, vil WinToFlash lage oppstartbar USB med alle filer du trenger for å starte opp med UEFI.

Kategori

OS & Utilities